Minden jegy elkelt a magyar-olaszra, telt ház lesz a Puskásban

2022. augusztus 26. – 21:26

Másolás

Vágólapra másolva

Telt házas lesz a szeptember 26-i magyar-olasz Nemzetek Ligája-mérkőzés, amit a 67 ezres Puskás Arénában rendeznek. A jegyértékesítés péntek délelőtt kezdődött, és estére az összes jegy elfogyott. Az Interticket közlése szerint 200 ezren szerettek volna jegyet venni a magyar válogatott utolsó hazai NL-meccsére. A két csapat első meccsét az Európa-bajnok olaszok nyerték hazai pályán, 2-1 volt a végeredmény.

A magyar csapat legutóbb az angolokkal játszott, és egy emlékezetes meccsen 4-0-ra nyertek, ráadásul idegenben sikerült legyőzni az Európa-bajnoki ezüstérmest. A mostani EL-kiírásban még két meccsük van a magyaroknak, az Olaszország elleni hazai meccsen kívül még a németekkel játszanak. Azt a meccset szeptember 23-án rendezik Lipcsében. Az olaszok elleni tehát az utolsó hazai meccse a válogatottnak a sorozatban.

Magyarország 7 ponttal vezeti a csoportját az A-ligában, a németeknek 6, az olaszoknak 5 pontjuk van. Az angolok állnak az utolsó helyen, négy meccs alatt mindössze két pontot szereztek.

(MTI)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!