Elfogadhatatlan – így kommentálta a Manchester edzője Ronaldo hazamenetelét

2022. augusztus 3. – 18:25

Másolás

Vágólapra másolva

Az egyik leghíresebb olasz sportújságíró, Fabrizio Romano talált rá arra a nyilatkozatra, amelyikben a Manchester United holland edzője, Erik ten Hag kommentálta Cristiano Ronaldo hétvégi viselkedését. A csapat legnevesebb játékosát miután lecserélte a félidőben a vasárnapi edzőmeccsen a Rayo Vallecano ellen, a portugál fogta magát, összepakolt és hazament.

„Nem tudom elfogadni ezt, mert ez elfogadhatatlan. Bárkitől. Egy csapat vagyunk, a meccs végéig ott kell maradnunk” – jelentette ki a nyáron az Ajaxtól érkező szakember.

Megjelentek olyan találgatások, hogy Ronaldo azért ment el korábban, mert nem akart az újságírók kérdésére válaszolni, ahol nyilván szóba került volna a jövője. A portugál klasszis nem utazott el a MU thaiföldi és ausztráliai edzőtáborába, amit családi okokkal magyarázott. A Rayo ellen lépett pályára először az idei felkészülés alatt.

Ronaldo távozási szándéka már egy hónapja köztudott, a Times szellőztette meg, hogy kérte a szerződése felbontását, mert a Bajnokok Ligájában szeretne játszani, míg a MU most csak az Európa Ligában érdekelt. Ebben a cikkben írtunk arról, hol merült fel a neve eddig, és hová nem kellett a Bayerntől a Chelsea-ig. A megoldás a Sporting Lisszabon lehet, ahonnan 2003-ban a Manchesterbe szerződött.

Az angol bajnokság pénteken kezdődik, a Manchester vasárnap hazai pályán a Brightonnal kezd.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!