C. Ronaldót lecserélték a szünetben, összepakolt és hazament

2022. augusztus 1. – 08:55

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva



A Manchester United az angol bajnokság vasárnapi nyitánya előtt az utolsó felkészülési meccsen 1–1-re végzett a spanyol Rayo Vallecanóval szemben. Az angol sztárcsapathoz új edző érkezett a nyáron, a holland Erik ten Hag most mutatkozott be az Old Traffordon, mert az ezt megelőző öt tesztmeccset semleges pályán játszották, a United Thaiföldön és Ausztráliában lépett fel.

Maga Cristiano Ronaldo úgy vezette fel ezt a meccset, hogy a király visszatér. A portugál ugyanis családi okok nem vett részt a MU túráján, most viszont nem a francia Martial volt a középcsatár posztján, mint a felkészülési meccseken, hanem Ronaldo. Mögötte pedig az a dán Eriksen, aki a tavalyi Eb-n összeesett, és a pályán kellett újraéleszteni, és akit a MU a nyáron igazolt le.

Ronaldo tapssal köszöntötte a drukkereket, akik viszonozták az üdvözlését, nem fütyülték ki őt.

A manchesteriek nem játszottak jól az első félidőben, az edző a szünetben változtatott, és lecserélte Ronaldót, a helyére beküldött Diallo pedig a 48. percben megszerezte a vezetést. Tíz perc sem telt el, amikor Alvaro Garcia egyenlített. Ronaldo ekkor már nem volt a stadionban, írta a Sport Bild a közösségi médiában terjedő fotók alapján, amiket akkor töltöttek fel, amikor még javában zajlott a meccs második félideje.

Ronaldo távozási szándéka már egy hónapja köztudott, a Times szellőztette meg, hogy kérte a szerződése felbontását, mert a Bajnokok Ligájában szeretne játszani, míg a MU most csak az Európa Ligában érdekelt. Ebben a cikkben írtunk arról, hol merült fel a neve eddig, és hová nem kellett a Bayerntől a Chelsea-ig.

A 37 éves játékos ügynöke a hírek szerint ismét Manchesterben tárgyal, és szeretné előkészíteni, hogy Ronaldo visszatérhessen a Sporting Lisszabonhoz – 2003-ban onnan igazolt Angliába –, amelyik a BL-ben érdekelt. Ha az ügyletet gyorsan összehozzák, akkor Ronaldo a novemberi vb előtt formába lendülhetne, mert nevelőklubjában folyamatos játéklehetőséghez juthat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!