A BL-selejtező miatt elhalasztották a Fradi szombati bajnokiját

2022. július 31. – 13:03

A BL-selejtező miatt elhalasztották a Fradi szombati bajnokiját
A Ferencváros játékosai ünnepelnek Pozsonyban, a Slovan ellen játszott BL-selejtező visszavágóján – Fotó: Martin Baumann / MTI / TASR

Másolás

Vágólapra másolva

Elhalasztották a jövő szombatra tervezett ZTE–FTC mérkőzést a hazai első osztályú futballbajnokság második fordulójában, írja az MTI a Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása alapján.

A versenybizottság a magyar bajnok nemzetközi szereplése miatt döntött a halasztásról, az új időpontról pedig később határoznak.

A Ferencváros szerdán magyar idő szerint este nyolctól az azeri Qarabag vendégeként játssza első mérkőzését a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában, a visszavágót augusztus 9-én rendezik a Groupama Arénában. A magyar bajnoknak a Qarabag után még egy párharcot kellene sikerrel vennie a BL-főtáblás szerepléshez, a negyedik selejtezőkör sorsolását kedden délben rendezik Nyonban.

A Bajnokok Ligája selejtezőinek második fordulójában a Ferencváros a hazai vereség után Pozsonyban javított, és 4-1-es győzelemmel jutott tovább. Hazai vereség után még sohasem ment tovább magyar csapat a BL-ben. Ezzel a sikerrel az is biztos, hogy valamelyik kupasorozat főtábláján ott lesz a magyar bajnok idén is.

Az NB I. pénteken kezdődött el, ebben a cikkünkben azt vettük végig, hogy melyik csapatnak milyen NER-es kötődései vannak>>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!