Akár kihelyezett kormányülést is tarthatnának félidőben, annyi miniszter posztolt a stadionból

2022. június 11. – 21:23

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Fidesznél már a múlt nyári Eb-n is szinte elvárás volt, hogy a kormánytagok, országgyűlési képviselők ott legyenek a magyar válogatott hazai meccsein. Nincs ez másként most sem, és ha már kint vannak, mindenki előszeretettel oszt meg képet a Facebook-oldalán.

Orbán Viktor már a bejáratnál szelfizett a szurkolókkal, míg Szijjártó Péter külügyminiszter a fiaival és Dzsudzsák Balázzsal érkezett a Puskás Arénába. Varga Mihály koránt bejutott, már háromnegyed hét előtt ott volt a nézőtéren. „Egy gólt biztosan lövünk” – jósolta Facebook-oldalán a pénzügyminiszter. Az már biztos, hogy igaza volt. Varga Judit jóval bátrabban posztolt előtte, mint kollégája. „Tavaly az Eb-n már megmutattuk a németeknek, hol is lakik a magyarok Istene és nem lesz ez másképp ma sem” – írta a stadionban lőtt fotó mellé az igazságügyi miniszter.

A nézőtérről posztolt Nagy István agrárminiszter, Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója és Szabó Tünde országgyűlési képviselő is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!