Orbán a VIP-páholyban Dzsudzsákkal fotózkodott, Karácsony a közönség soraiból nézte a portugálok elleni meccset

2021. június 15. – 18:42

frissítve

Orbán a VIP-páholyban Dzsudzsákkal fotózkodott, Karácsony a közönség soraiból nézte a portugálok elleni meccset
Orbán Viktor Csányi Sándor mellett várja a portugálok elleni mérkőzést a Puskás Arénában 2021. június 15-én – Fotó: Huszti István / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Kint volt a portugálok elleni Eb-meccsen a hazai közélet színe-java. Orbán Dzsudzsákkal osztott meg közös képet, Karácsony Kukorelly Endrével figyelte a meccset, Fekete-Győr András pedig válogatott mezben szurkolt. Meccsfotókkal gyúrtak a heti lájkbajnokságra a politikusok.

Orbán Viktor a VIP-páholyban ült Áder János és Csányi Sándor társaságában, de Dzsudzsák Balázzsal, a válogatott korábbi csapatkapitányával osztott meg közös képet a meccs előtt:

A pályán lenne a helye Dzsudzsáknak Szijjártó Péter szerint. A külügyminiszter megosztotta a válogatott korábbi csapatkapitányának – vagy ahogy ő nevezi, barátjának – Instagram-posztját, amellyel a magyar csapatot biztatta. A külügyminiszter ezek szerint egyéb feladatai miatt nem tudott kilátogatni a meccsre, pedig a miniszterelnökhöz hasonlóan ő is nagy focirajongó hírében áll. Sőt, korábban futsalosként maga is játszott.

Ott volt a nézőtéren Karácsony Gergely, de úgy tűnik, ő nem kapott meghívót a VIP-be. A főpolgármester Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes és Kukorelly Endre író, volt LMP-s országgyűlési képviselő társaságában figyelte a pályát:

Varga Mihály se hagyta ki az összecsapást, a pénzügyminiszter a kisfiát is kivitte a meccsre:

A legtöbb kormánytagról köztudott, hogy nagy focirajongó. Kásler Miklóst azonban eddig ritkán lehetett látni focistadionok lelátóján. A történelmi meccsre még az Emmi minisztere is kilátogatott, az unokáival pózolt a VIP-ben:

Novák Katalin családügyi miniszter már napközben is posztolt a meccsről, ő a teljes családját magával vitte férjestül, gyerekestül, a stadion mellett lőttek egy képet:

Kunhalmi Ágnes a mobiltelefonjáról, autóból követte az összecsapást. „Úton vagyok most is, de nem bírnám ki, hogy ne nézzek rá a meccsre. A Kunhalmobil egész csapata drukkol a magyar válogatottnak” – írta az MSZP társelnöke. A Kunhalmobil az a kisbusz, amelyre az ő fotóját matricázták, és a napokban ezzel járja az országot a képviselő, hogy bemutassa pártja jelöltjeit az előválasztásra.

Válogatott mezben szurkolt a magyar csapatnak Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje:

A végére pedig egy bónusz. A magyar válogatott győzelmére tippelt Zsazsa, Gyurcsány Ferenc kutyája a meccs előtt:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!