Mario Balotelli hét biciklicsel után rabonázva lőtt gólt a török bajnokságban

2022. május 23. – 10:22

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Élete egyik legszebb gólját szerezte Mario Balotelli a török futballbajnokság hétvégi fordulójában: az Adana Demisporban játszó volt olasz válogatott csatár hét biciklicsel után rabonázva lőtt a Göztepe kapujába, amivel beállította a 7-0-s végeredményt. Balotellinek ez volt az ötödik gólja a meccsen.

A sorozatos balhéiról ismert játékos tavaly nyáron igazolt az Adana Demirsporhoz, ahol 31 bajnokin 18 gól szerzett. Csapata a 9. helyen zárta az idényt.

A ghánai bevándorló szülőktől származó Balotelli annak idején az olasz foci nagy ígérete volt. Fiatalon bekerült az Inter felnőtt csapatába, ahol három szezon alatt 20 gólt szerzett, majd közel 22 millió euróért a Manchester Cityhez szerződött. Ettől fogva sosem volt kiegyensúlyozott a teljesítménye, és többnyire a fegyelmi problémái miatt került be a hírekbe.

Később volt a Milan és a Liverpool játékosa, megfordult a Nice-ben és a Marseille-ben is. 2019-ban hazaigazolt Olaszországba, és a Brescia játékosa lett, egy szezonnal később pedig már Silvio Berlusconi másodosztályú csapatában, az AC Monzában játszott.

Balotelli 36 meccsen 14 gólt lőtt az olasz válogatottban, utolsó válogatott meccsét 2018 májusában, Szaúd-Arábia ellen játszotta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!