Nem engedték vissza a stadionba azokat a Real-drukkereket, akik 0-1-nél hazaindultak a 89. percben

2022. május 5. – 17:28

Nem engedték vissza a stadionba azokat a Real-drukkereket, akik 0-1-nél hazaindultak a 89. percben
Benzema örömét már sokan csak a stadionon kívül láthatták – Fotó: DAX Images/AFP

Másolás

Vágólapra másolva

A Manchester City 1-0-s vezetésénél sok Real Madrid-szurkoló nem hitt a fordításban, és távozott a Santiago Bernabeu Stadionból a Bajnokok Ligája szerda esti elődöntőjében. Bár az egyenlítés után a többség szeretett volna visszatérni, már csak az arénán kívülről, a telefonján követhette, amint a brazil Rodrygo találataival kiharcolják a hosszabbítást – írta az MTI.

Természetesen a 2x15 perces hosszabbításra sem mehettek vissza, amelyikben Benzema kialakította a 3-1-es, továbbjutást jelentő végeredményt. A beléptetőkapukat lezárják az első félidőben, akik elmennek, már nem mehetnek be még egyszer. Itt egy videó arról, milyen sokan vannak a stadion környékén. A legolcsóbb jegy 70-80 euró körül van, akik siettek, ráfizettek.

„Soha ne becsüld alá egy bajnok szívét” – írta a Twitteren a norvégok sakkvilágbajnoka, Magnus Carlsen. A két teniszikon, Rafael Nadal és Novak Ðjoković is a helyszínen nézte meg a találkozót, amiről a Marca nevű sportlap úgy fogalmazott: minden idők legnagyobb hőstettét.

A Real Madrid–Liverpool-döntőt május 28-án rendezik a francia fővárosban. Pár fontos adatot összeszedtünk erről.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!