450 halálos fenyegetést kapott a BL-ből kieső Bayern München edzője

2022. április 15. – 15:46

450 halálos fenyegetést kapott a BL-ből kieső Bayern München edzője
Julian Nagelsmann a kiesés után – Fotó: Sven Simon/AFP

Másolás

Vágólapra másolva

A Bayern München edzője, Julian Nagelsmann pénteken közölte, körülbelül 450 halálos fenyegetést küldtek neki az Instagramon, de ez nem újdonság számára, mert minden mérkőzés után kap ilyeneket, függetlenül attól, hogy győz vagy veszít a csapata.

Hozzáfűzte, ha három védővel áll fel a csapata, több fenyegetést kap, ha néggyel, akkor kevesebbet. A fenyegetések egy része az édesanyjának szól, és ezt már túlzásnak tartja. Megjegyezte, hogy természetesen minden ilyen üzenetet jelenthetne, de akkor soha nem érne a végére.

„Nem érdekel, mert az emberek azt írnak, amit akarnak, de nem tudom megérteni őket. Elolvasom az első sort, és kitörlöm. Vannak, akik minden illemszabályt elfelejtenek és teljesen megőrülnek, amint kikapcsolják a televíziót”

– nyilatkozta Nagelsmann.

A BL-negyeddöntő első mérkőzésén a Bayern 1-0-ra kikapott a Villarreal otthonában, és mivel a keddi visszavágón házigazdaként csupán 1-1-es döntetlent játszott a spanyolokkal, nem jutott tovább. A müncheniek háromvédős rendszerét többen kritizálták, köztük az igazgatótanács korábbi elnöke, Karl-Heinz Rummenigge.

„Tisztában vagyok vele, hogy minden oldalról el kell fogadnom a kritikát. Ez normális, a munkám része. Rummenigge kritikájával együtt tudok élni, a 450 halálos fenyegetéssel kevésbé” – mondta Nagelsmann.

A Villarreal játékosai keményen visszaszóltak neki az összecsapás után, mert Nagelsmann a sorsolás után arról beszélt, hogy már a párharc első meccsén bebiztosíthatják a továbbjutást.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!