Az egyik edző rejthette el a magyar érdekeltségű női kézicsapat öltözőjében talált kamerákat

2022. január 26. – 15:52

Másolás

Vágólapra másolva

A német rendőrség a csapat egyik edzőjét gyanúsítja azzal, hogy rejtett kamerákat helyezett el a magyar vezetővel, edzővel és játékossal is bíró német női kézilabdacsapat öltözőjében, árulta el Rott Ferenc, a Bundesliga harmadik helyén álló csapat klubmenedzsere a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.

„A rendőrség nagyon gyorsan talált gyanúsítottat, aki sajnos az edzői stáb tagja. Ezek után a játékosok a sokk ellenére vállalták a játékot a Bietigheim ellen, és utána öt nap szabadságot kaptak, hogy mindenki haza tudjon utazni a családjához. Ma találkozik a csapat először, remélem, a történtek ellenére jó állapotban térnek vissza” – mondta el Rott Ferenc.

Az öltözőbe rejtett két kamerát a múlt héten fedezték fel, ezután értesítette a klub a rendőrséget. Már akkor tudni lehetett, hogy a kamerákat egy, a klubhoz közel álló személy rejthette el, vele azonnal megszakította a csapat az együttműködést. Most pedig kiderült, hogy Rott elmondása szerint a rendőrség a csapat egyik (már csak volt) edzőjét gyanúsítja.

Rott azt is elmondta, hogy a mostani nem az első eset, amikor rejtett kamerákra bukkantak. „Ez nem az első eset idén a Bundesligában. Szeptemberben egy bajnoki előtt már kamerákat találtak a tusolóban. Akkor nem voltak videófelvételek, mert még előtte felfedezték. Abban bízunk, hogy ez nem egy szervezet, akik együtt dolgoznak, hanem egyéni eset. A héten tartottunk egy konferenciát a klubokkal és a szövetséggel, és innentől még jobban fogjuk figyelni, hogy kik vannak a csapatok körül, és az öltözőket igyekszünk átvilágítani.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!