Felcsapott biztonsági őrnek, kiterítette a pályára rohanó szurkolót az NFL-es

2022. január 24. – 10:15

Másolás

Vágólapra másolva

Bár nem kifejezetten támogatom a szurkolók pályára rohanását, azt el kell ismerni, hogy nehezen találhatott volna jobb időpontot a vasárnapi Bills–Chiefs NFL-rájátszásmeccsen pályára rohanó hazai szurkoló, aki két perccel a mérkőzés vége, egyben az őrület elszabadulása előtti pillanatban döntött úgy, hogy fokozza az izgalmakat, és berohan a pályára.

Az állás ekkor 26-21 volt a Kansas City Chiefs javára, de a hátralevő két percben még három touchdownt és egy mezőnygólt is láthatott a közönség, így ment hosszabbításra a mérkőzés, amit végül a Chiefs nyert meg 42-36-ra, és jutott be ezzel sorban negyedszer az AFC főcsoportdöntőjébe.

A berohanó szurkolóra visszatérve: a férfi a reklámszünet után újra játékra készülő játékosokat vette célba a pálya közepén, és bár a közvetítés rendezője gyorsan elkapcsolt a jelenetről, a lelátón ülő nézők egyike meg tudta örökíteni, hogy a Bills egyik játékosa, Stefon Diggs a biztonsági őrök feladatát átvállalva egy vállal kivitelezett ütközéssel kifekteti a berohanó szurkolót.

Diggs egyébként ezenkívül nem sok mindent mutatott a mérkőzésen, hat passzkísérlet repült felé, hármat kapott el összesen 7 yardért, ami meglehetősen kevés, tekintve, hogy az alapszakaszban messze a legeredményesebb elkapója volt csapatának, 1225 elkapott yardjával majdnem kétszer annyit hozott össze, mint a második helyen álló Cole Beasley a Billsből.

A mérkőzést az amerikai CBS csatornán közvetítő Tony Romo és Jim Nantz meg is jegyezte, hogy talán a vasárnapi gyenge teljesítménye okozta frusztrációját vezette le a szurkolón a játékos.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!