Egy palackkal fejbe dobták a szögletre készülő futballistát, félbeszakadt a Lyon-Marseille-meccs

2021. november 21. – 22:20

Másolás

Vágólapra másolva

A francia futballbajnokságban félbeszakították az Olympique Lyon-Olympique-meccset, mert egy szurkoló fejbe dobta egy teli vizes palackkal a szögletrúgáshoz készülődő Dimitri Payet-t.

Még öt perc sem ment le a meccsből, amikor Payet-t támadás érte. Az esetről készülő felvételen is jól látható, hogy az éppen lehajoló futballista arcát eltalálták egy palackkal.

A támadás után Ruddy Buquet játékvezető mindkét csapatot az öltözőbe küldte, és csak némi várakozás után folytatódhatott a mérkőzés. Payet egy jeges tömlővel a fején hagyta el a pályát.

A szurkolói erőszaknak nem először az áldozata Payet ebben a szezonban, augusztusban a Nice elleni mérkőzésen találták el egy palackkal a Marseille játékosát. Akkor ő visszahajította a nézők közé a palackot, de ezzel még nem volt vége, a szurkolók beözönlöttek a pályára és verekedni kezdtek.

Egy másik francia bajnoki meccsen, az RC Lens-Lille-n szeptemberben pedig azért kezdték fél órával később a játékot, mert a két csapat szurkolótábora egymást dobálta, és a pályára is többen berohantak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!