Van némi különbség a pályára lépők piaci értéke között

2021. október 12. – 20:31

Másolás

Vágólapra másolva

Magyarország a legutóbbi nyolc találkozójából mindösszesen egy mérkőzést nyert meg, három döntetlen mellett négy vereség a mérleg. Ebből a nyolc meccsből ötször gólt sem szerzett Marco Rossi csapata, a gólaránya pedig 5-13.

Anglia 17 mérkőzés óta veretlen, legutóbb tavaly novemberben kaptak ki a Nemzetek Ligájában Belgiumtól, ebből a 17 mérkőzésből 13-szor gólt sem kaptak. Gareth Southgate kilenc helyen változtatott a hétvégi, andorrai kezdőcsapatához képest, a pályára lépő 11 játékosból öt piaci értéke is magasabb, mint az egész magyar kezdőcsapaté. Marco Rossi ezúttal három poszton változtatott.

A magyar válogatott a legutóbbi hét találkozóján nyolc gólt kapott a 80. perc után, ebből a hét találkozóból csak Andorra ellen jutott el a csapat 8 kísérlet, helyzetkialakítás fölé. Legutóbb 1962-ben, Tichy lajos és Albert Flórián góljaival sikerült legyőzni Angliát, az azóta lejátszott 14 találkozón mindösszesen két döntetlenre futotta, 1988-ban 0-0, 1999-ben 1-1 lett a végeredmény Budapesten. Angliában legutóbb az Aranycsapat nyert, 68 évvel ezelőtt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!