Rossi: Nem vártam ezt az eredményt

2021. október 12. – 23:22

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Marco Rossi a mérkőzés után azt mondta, hogy Budapesten 55 perc után széthullott a csapat, mert nem követte a taktikát, túl sok szabad teret adtak az ellenfelek, most az volt a különbség, hogy tartották magukat a taktikához.

„Sokan mondják, hogy évekig szerencsés voltam, de maradhatunk ennél a narratívánál is. Nem volt igazi büntető, de megkaptuk. Utána meg tudtuk tartani az eredményt. Ezt a meccset nem lehet hasonlítani az Eb-meccseinkhez, hiszen nagyon sokan hiányoztak. Angliával sem lehet összehasonlítani a csapatunkat, mert én nem tudok öt játékost probléma nélkül lecserélni. Nem vártam ezt az eredményt. Szerencsések voltunk” – összegzett a kapitány.

Marco Rossi az angol-magyar vb-selejtezőn – Fotó: Carl Recine/Reuters
Marco Rossi az angol-magyar vb-selejtezőn – Fotó: Carl Recine/Reuters

Rossi szerint jóval bátrabban is játszottak, mint Budapesten az angolok vagy Albánia ellen. „Az albánok elleni meccset már többször is megnéztem, a támadóharmadban nem tudtunk érvényesülni, pedig nem volt egy komplikált feladat. Ma este más volt a helyzet, a srácok is kicsit máshogy álltak hozzá. Minden egyes alkalommal, amikor veszítünk, akkor a vérpadra húzzák az edzőt, és kérdezik, mi lesz vele, mi történt volna ha. De nem ismerjük a jövőt.”

A kapitány a jövőjéről csak annyit mondott, mint korábban is. A két hátralévő vb-selejtező után leül az MLSZ-vezetőivel tárgyalni. „Én annyit tudok, hogy számíthatok a megbecsülésükre, és nagyra értékelem a bizalmukat.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!