Elkészült az olimpiai bajnok brit műugró kardigánja, amit a nézőtéren kötött

2021. augusztus 5. – 17:09

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Elkészült a kardigán, amit a Tokióban 10 méteres szinkronugrásban győztes Tom Daley kötött az olimpián. A brit műugró büszkén osztotta meg Instagram-oldalán a képeket, az olimpiai faluban pózolt az új ruhadarabban. Azt írta, szeretett volna készíteni valamit, ami emlékeztetni fogja a tokiói olimpiára.

A versenyzőt többször is kiszúrták a fotósok nézőtéren, amint kötögetett. A fehér kardigán hátuljára az olimpiai ötkarika, valamint Nagy-Britannia olimpiai logója, előre pedig a Tokió felirat került japánul.

Daley Instagram-oldala tele van a saját gyártású ruhadarabokkal. A sportoló korábban arról beszélt, hogy 2020-ban, a koronavírus miatti lezárások idején kezdett el kötni és horgolni, leginkább azért, hogy ne csavarodjon be a bezártságban. „Az egyetlen dolog, ami az egész folyamat alatt megőrizte a józan eszemet, az a kötés, a horgolás és mindenféle varrás iránti szeretetem” – fogalmazott Yahoo cikke szerint.

Úgy tűnik, sokaknak bejön a sportoló különös hobbija: az olimpia előtt még csak 100 ezer követője volt Daley Instagram-oldalának, mostanra már több mint 1 millióan követik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!