A jereváni vereség után lemondott a Mol Fehérvár FC sportigazgatója

2021. július 17. – 15:28

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Távozik a Mol Fehérvártól Kovács Zoltán sportigazgató, miután a csapat csütörtökön már az első fordulóban kiesett a Konferencia-ligából az örmény Ararat Jerevan ellen – írja az MTI.

A magyar bajnoki bronzérmes Fehérvár a hazai 1-1-es döntetlen után a jereváni visszavágón 2-0-ra kapott ki az örmény bajnokság előző szezonjának 4. helyezettjétől. A kiesés után Kovács Zoltán felajánlotta a lemondását, amelyet a klubvezetés elfogadott.

„Az örményországi vereséget követően írásban felajánlottam lemondásomat, mert ebben a helyzetben ezt tartottam a legbecsületesebb és legkorrektebb döntésnek. Ma reggel volt alkalmam személyesen találkozni Garancsi Istvánnal, aki a lemondást a megbeszélésünkön elfogadta” – idézte a klub honlapja Kovácsot.

„Köszönöm szépen az elmúlt közel hat évet az összes, klubnál megforduló játékosnak, stábtagnak és dolgozónak, valamint nem utolsó sorban a klub tulajdonosának és vezetésének, hogy kiváló, magas szintű feltételeket biztosítottak a közös munkához. A bajnoki cím, a kupagyőzelem vagy éppen az Európa-liga csoportköre meghatározó élménye pályafutásomnak. Kívánom a Vidinek és szurkolóinak, hogy a közeljövőben újra hasonló sikereket élhessenek át a lelátón!”

A volt válogatott és újpesti csatár 2015 augusztusában lett a Fehérvár sportigazgatója, 2018-ban bajnok, 2019-ben kupagyőztes lett a klub. A 2018/19-es szezonban az Európa-liga csoportkörébe is bejutottak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!