Az ukrán csapatkapitány elzavarta a kézfogásra készülő társát a földre került angol futballistától

2021. július 4. – 08:26

frissítve

Az ukrán csapatkapitány elzavarta a kézfogásra készülő társát a földre került angol futballistától
Andrij Jarmolenko megakadályozta, hogy Roman Jaremcsuk kezet fogjon Harry Maguire-ral Fotó: Chris Ricco/Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

A futball-Európa-bajnokság ukrán-angol negyeddöntője szokatlan jelenteket is hozott, az első félidő végén például azt láthattuk, hogy Ukrajna csapatkapitánya, Andrij Jarmolenko arra próbálta rávenni csapattársát, Roman Jaremcsukot, hogy legyen sportszerűtlen, és ne fogjon kezet egy szabálytalanság után az angol Harry Maguire-ral.

Jaremcsuk az első félidő végén billentette ki Maguire-t az egyensúlyából, de rögtön elismerte a szabálytalanságot, nyújtotta is a kezét az angol felé, aki mintha elsőre elutasította volna a közeledést, ezután ott termett Jarmolenko, ráfogott csapattársa kezére, és eltolta őt onnan. Meglehet, azért, mert feszültséget érzett a két játékos között, de mivel, ő is magyarázott valamit Maguire-nek, őt is büntethette így.

Nem tudni, hogy Jarmolenkót mi vezette erre a sportszerűtlennek tűnő lépésre, a West Ham Zone szerint Maguire és Jarmolenko már korábban is összeszólalkozott, de Felix Brych játékvezető nem is hagyta ennyiben a dolgot, levezényelte Jaremcsuk és Maugire kézfogását.

A meccs előtt egyébként Maguire egy sajtótájékoztatón dicsérte az ukránok játékát, és pont az amúgy Angliában játszó Jarmolenkót emelte ki a csapatból.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!