Szakadt ínszalaggal játszotta végig az olasz-belgát De Bruyne

2021. július 3. – 09:52

Másolás

Vágólapra másolva

Az olasz-belga negyeddöntő előtt nagy kérdés volt, hogy pályára léphet-e egyáltalán a belgák talán legjobb játékosa, a Manchester Cityben játszó Kevin De Bruyne, hiszen a hírek szerint sérüléssel bajlódott. De Bruyne végül nem csak pályára lépett, de végig is játszotta a 90 percet. Ahogy a meccsösszefoglalóban is írtuk, egyáltalán nem tűnt úgy, hogy De Bruyne nem 100%-os, több helyzetnek is aktív részese volt, és végig ő irányította a belgák támadásait.

A Goal.com írja, hogy a meccs után De Bruyne elárulta, hogy szakadt ínszalaggal játszotta végig a meccset, és külön megköszönte a belga orvosi stábnak, hogy ezt „furcsa” 4-5 hetet segítettek neki átvészelni. A nyilatkozatában De Bruyne elárulta, hogy kész csoda, hogy pályára tudott lépni, mert sérült volt a bokája és volt egy szakadás az ínszalagjában is. Azonban úgy érezte, hogy az országa érdekében pályára kell lépnie, és nagyon sajnálja, hogy nem tudott többet tenni a továbbjutásért. Később hozzátette, hogy szerinte a belgák mindent beleadtak a győzelem érdekében, de ennyire volt elég.

Később dícsérte az olaszok gólját (valószínáleg Insigne bombájára gondolt), de hozzátette, az első gól a saját hibájukból született. Azt viszont elismerte, hogy az olaszok többet és jobban birtokolták a labdát, nekik meg egyszerűen nem mentek be a lövéseik.

A portál megjegyzi, hogy a sérülését még a portugálok ellen összeszedő De Bruyne nagyot rizikózott, mert ekkora terhelés mellett elképzelhető, hogy súlyosbodott az állapota, de ez csak akkor derül ki, ha visszatért a Manchester Cityhez, ahol egyértelműen a csapat egyik alapembere.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!