Koronavírusos a horvát válogatott egyik kulcsembere

2021. június 27. – 08:55

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Koronavírusost diagnosztizáltak egy rutinellenőrzésen Ivan Perišićnél, a horvát válogatott egyik kulcsemberénél. A horvát labdarúgószövetség jelentette be a hírt, a játékost pedig már elkülönítették a többiektől, és mindent megtettek, hogy megfékezzék a vírus terjedését.

Másnál nem mutatták ki a vírust a keretből és a stábból, de Perišić 10 napig karanténban lesz kötelezően. Ez azt jelenti, hogy a hétfői spanyolok elleni nyolcaddöntőn biztosan nem léphet pályára sőt, valószínűleg ezzel lemarad az Európa-bajnokság további meccseiről is. Kivéve, ha Horvátország elmegy egészen a döntőig.

Perišić a csoportkörben lőtt négy horvát gólból háromban volt benne, a csehek ellen ő egyenlített, a skótok ellen ő lőtte csapata harmadik találatát, az elsőnél pedig tőle érkezett a gólpassz Nikola Vlašićnak – egyáltalán nem mindegy tehát horvát szempontból, hogy lemarad egy ennyire fontos meccsről a fertőzés miatt.

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy miért nincsenek beoltva az Eb-n résztvevő válogatottak játékosai. Ezzel korábban mi is foglalkoztunk korábban ebben a cikkünkben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!