Dzsudzsák visszatér az NB I.-be, hosszabbított a Lokival

2021. június 22. – 17:53

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szerződést hosszabbított a Debrecen futballcsapatával Dzsudzsák Balázs: a 108-szoros egykori válogatott játékos további egy évre írt alá, erről Facebook-oldalán számolt be a klub. Korábban a Honvéd érdeklődéséről lehetett hallani, de Tőzsér Dániel, a Loki sportigazgatója már néhány hete úgy nyilatkozott, hogy közel az újabb megállapodás Dzsudzsákkal.

A 34 éves Dzsudzsák 2020-ban igazolt az NB I.-ből frissen kiesett Lokihoz, előtte az al-Ain játékosa volt, de az emírségekbeli csapatnak nem kellett a magyar szélső. Dzsudzsák 2016-ban igazolt az Egyesült Arab Emírségekbe, előbb az al-Vahda, majd pedig az Ittihad Kalba játékosa volt, onnan került 2020 elején az al-Ainhoz. Utoljára 2007 novemberében játszott az NB I.-ben, utána igazolta le a holland PSV.

Dzsudzsákkal a Loki bajnok lett idén az NB II.-ben, és visszajött az élvonalba. A szélső 26 meccsen játszott, lőtt 5 gólt és adott 14 gólpasszt. A magyar válogatottban a Wales elleni Eb-selejtezőn játszott 2019-ben, azóta nem számol vele Marco Rossi szövetségi kapitány. A magyar válogatott Portugália elleni Eb-meccsén Dzsudzsák is kint volt, és Orbán Viktorral szelfizett a VIP-páholyban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!