Több ezer magyar szurkoló vonult a Hősök teréről a Puskás Arénáig

2021. június 19. – 14:05

frissítve

Több ezer magyar szurkoló vonult a Hősök teréről a Puskás Arénáig
Fotó: Máthé Zoltán / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Ahogy a portugálok elleni meccs előtt, úgy most is több ezer magyar szurkoló gyülekezett a városligeti szurkolói zónában. A magyar-francia Európa-bajnoki-meccsre tartó menet valamivel 12 óra után indult el a Puskás Arénához.

Elöl a Carpathian Brigade szurkolói csoport fekete pólós tagjai haladtak, egy hatalmas „Magyarország” feliratú molinót cipeltek, és piros, fehér, zöld színű füstbombákkal tették még látványosabbá a vonulást.

A tömeg az ismert szurkolói dalok mellett a lengyeleket is éltette útközben, zúgott a „Polska, polska!” rigmus. A szurkolók az egy évvel ezelőtt elhunyt háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóról, Benedek Tiborról is megemlékeztek. Több száz francia drukker is érkezett Budapestre, akik a hőség ellenére szintén jó hangulatban várják a második Eb-meccsüket.

A Puskás Aréna kapuit 12 órakor nyitották ki a szurkolók előtt, a mérkőzés 15 órakor kezdődik. A meccs történéseit élőben közvetítjük a Telexen, utána pedig Hrutka Jánossal és Soós Márkkal, a Boxtobox szakértőjével fogjuk elemezni a látottakat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!