A magyarok csoportellenfelénél, a portugál csapatban is megjelent a koronavírus

2021. június 13. – 10:52

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A magyar válogatott egyik csoportellenfelénél, a portugál csapatban is megjelent a koronavírus, a Manchester City hátvédje, Joao Cancelo tesztje pozitív lett, és már arról is döntöttek, hogy kihagyja az Eb-t.

Az A Bola portugál lap értesülései szerint Cancelot Diogo Dalot, az AC Milannál kölcsönben lévő Manchester United-játékos váltja a keretben. Cancelonak egyébként jó szezonja volt, a Manchester Cityvel megnyerte az angol bajnokságot, és a Bajnokok Ligája döntőjébe is bejutottak, ott azonban alulmaradtak a Chelsea-vel szemben.

Nem ez az első koronavírusos eset az Eb-re készülő válogatottaknál, a spanyol csapat középpályása, Sergio Busquets korábban szintén elkapta a vírust, ráadásul a spanyolok az egyik felkészülési meccsen épp a portugálokkal találkoztak, bár azon a meccsen Cancelo nem játszott.

Cancelo kihagyja az Eb-t -Fotó: Patricia De Melo Moreira / AFP

A portugálok már itt vannak Budapesten, a margitszigeti bázisukat fekete paraván mögé rejtették. A portugál csapat két meccset játszik Budapesten: június 15-én a magyar válogatott, 23-án pedig a francia válogatott ellen.

Megjegyzés

A cikk egy korábbi verziójában hibás azt írtuk, hogy a portugál-francia meccs június 19-én lesz, ezért elnézést kérünk.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!