Hrutka János csatlakozik a Telexhez

2021. május 29. – 09:30

frissítve

Hrutka János csatlakozik a Telexhez
Fotó: Lengyel-Szabó Péter / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Válogatott labdarúgó még nem játszott a Telex csapatában, de most örömmel jelentjük be: Hrutka János csatlakozik a Telexhez. Az egykori válogatott védő, akit az utóbbi években szakértőként és sportkommentátorként is megismert az ország, mostantól a Telexen ír, szakért, elemez.

„Hatalmas örömmel töltött el, hogy számos megkeresést, felkérést kaptam az elmúlt időszakban olyan neves médiumok vezetőitől, akikről nem is sejtettem, hogy figyelemmel kísérik a munkásságomat. Ez különösen jóleső érzés a nehezebb pillanatokban, pláne egy olyan embernek, akinek az elsődleges önkifejező eszköze az írás.

Boldog vagyok, hogy egy fiatal, lendületes szerkesztőség biztosít felületet a fejlődésre, az évek alatt összegyűlt tapasztalat kamatoztatására.

Biztos vagyok abban, hogy a bulvár irányába elcsúszott sportújságírást egy más köntösbe bújtatva tudjuk újra érdekessé és informatívvá tenni mindenkinek” – mondta Hrutka János.

Fotó: Lengyel-Szabó Péter / Telex
Fotó: Lengyel-Szabó Péter / Telex

„Hrutka János eddig is több műfajban mutatta meg sokoldalúságát, így nemcsak a közelgő foci-Eb-n és olimpián számítunk a szakértelmére és írásaira. Szerintünk nem gond az sem, ha időnként közéleti kérdésekről is elmondja a véleményét. A Telex egyszerre kíváncsi, kritikus és korrekt újság, örülünk, hogy ezeket az értékeket Hrutka János is magáénak vallja” – mondta Munk Veronika és Dull Szabolcs, a Telex két főszerkesztője.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!