Megvált a Spíler TV Hrutka Jánostól, miután pár hete kiállt Gulácsi Péter mellett

2021. március 19. – 14:44

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Spíler TV szakértője, Hrutka János a Bajnokok Ligája legfontosabb mérkőzésein már nem lesz ott a csatornánál. A 24-szeres magyar válogatott védő éveken keresztül segítette a közvetítéseket, és maga számolt be arról, hogy ez az utazás most véget ért. Nagyon élvezte, de véget ért.

„A mi családügyeink mindig harmóniát sugároztak” – írta posztjában, ami vélhetően célzás Gulácsi Péter kiállására a szivárványcsaládok mellett. Hrutka maga is kiállt a Lipcse és a válogatott kapusa mellett, a szövetségi kapitány, Marco Rossi is azt nyilatkozta, tiszteletben kell tartani a kapus véleményét.

Hrutkát kerestük, de azt válaszolta, mindent leírt, és nem szeretne megnyilvánulni ebben a kérdésben. Bejegyzésének utolsó sorai: „Kihúzott vállal, egyenes gerinccel ülök és mosolygok azóta is. Minden perce megérte.”

A Spíler TV a TV2 csoporthoz tartozik, aminek a tulajdonosa Vida József, akit Mészáros Lőrinc bizalmasaként szoktak emlegetni. A csatornától korábban egy másik szakértőt, Kele Jánost is menesztettek, mert bírálta a 2Rule márkát, ami szintén Mészároshoz köthető.

Hrutka pályafutásáról, emlékezetes szabadrúgásgóljairól ebben a cikkben írtunk, hogyan lett német bajnok a Kaiserslauternnel. Akkor is szóba került Gulácsi Péter.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!