Még kétszer szurkolhatunk az Eb-re készülő magyar válogatottnak

2021. május 25. – 17:12

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Két felkészülési meccset játszik a magyar válogatott a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság előtt, Marco Rossi csapata június 4-én 20 órakor Ciprussal, június 8-án 20 órakor pedig Írországgal találkozik. A szövetségi kapitány már korábban kihirdette az Eb-re készülő bő keretét.

Mindkét meccset nézők előtt rendezik meg a Szusza Ferenc Stadionban, a jegyvásárlás szerdán kezdődik, kizárólag online lehet megvásárolni a belépőket.

A jegyek 3000, illetve 5000 forintba kerülnek.

Az MLSZ külön felhívja a figyelmet, hogy a stadionba csak személyazonosításra alkalmas igazolvány, valamint hivatalos védettségi igazolvány birtokában lehet belépni, ezek meglétét a belépéskor ellenőrizni fogják. Az applikáción bemutatott igazolást is elfogadják majd.

A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező 18 éven aluliak az ilyen igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett mehetnek be a stadionba.

A magyar válogatott budapesti Eb-meccseire már a jegyvásárlás újraindulásának napján elfogyott az összes jegy. A magyar csapat június 15-én 18 órától a portugálokkal, 19-én 15 órától pedig a franciákkal játszik hazai pályán. A budapesti Eb-meccseket mind telt ház előtt rendezik a 60 ezres Puskás Arénában.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!