Már el is fogytak a jegyek a magyar válogatott budapesti Eb-meccseire

2021. május 5. – 09:25

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés, 16:56: az UEFA jegyértékesítési oldala szerint elfogytak a jegyek a magyar válogatott budapesti Eb-meccseire. A magyar csapat hazai pályán június 15-én 18 órától játszik a portugálokkal és 19-én 15 órától a franciákkal, de már egyik meccsre sem lehet jegyet venni.

Szerdán délután kettőkor indult a jegyeladás a labdarúgó Európa-bajnokságra a magyar szurkolók számára, írta az MTI. A vásárláshoz UEFA-fiókra volt szükség. A jegyeket a vásárlás sorrendjében kapják meg tulajdonosaik.

Az MLSZ részletesen leírta a menetet: „a Jegyeladás gombra kattintva a szurkolók egy információs oldalra jutnak, ahol a Vásárlás gombbal tudnak belépni az UEFA-fiókjukba és megvásárolni a belépőiket a magyar válogatott csoportmérkőzéseire”.

Fejenként négy-négy jegyet lehet váltani a meccsekre, korlátozott számban.

A stadionba a nagykorúak csak hivatalosan kiállított, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt bemutatott érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be. A 18 éven aluliak oltási igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett mehetnek a stadionba.

Nem mehetnek be azok, akiknél felmerül a koronavírus-betegség gyanúja. A belépésnél mérik majd a testhőmérsékletet.

Az Európa-bajnokságot június 11. és július 11. között Budapesten, Londonban, Münchenben, Bakuban, Szentpéterváron, Rómában, Koppenhágában, Bukarestben, Amszterdamban, Glasgow-ban és Sevillában rendezik. A Puskás Aréna három csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek ad otthont.

A magyar válogatott a csoportjában hazai pályán június 15-én 18 órától játszik a portugálokkal és 19-én 15 órától a franciákkal, majd 23-án 21 órától a németekkel Münchenben.

Korábban Bilbao és Dublin is visszalépett a rendezésről a koronavírus-járvány miatt, a helyükre Sevilla, illetve Szentpétervár ugrott be. Mi telt házas meccsekkel tervezünk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!