A Ferencváros edzője, Szerhij Rebrov már február 10-én felmondott a klubnál

2021. május 19. – 20:14

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Szerhij Rebrov február 10-én felmondott a Ferencvárosnál, a menedzserén keresztül csak annyit közölt, hogy az év végén szeretne távozni, és keressünk új edzőt, ez váratlanul ért” – nyilatkozta Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke az Origónak.

Kubatov elmondása szerint nem tud arról, hogy áthidalhatatlan ellentét lett volna az edző és a menedzsment között. „Azt hittem, hogy a megbecsülésünket legalább anyagilag kifejezzük, mert Rebrov európai szinten is nagyon jól keresett. Mi mindent megtettünk azért, hogy ő sikeres legyen. Egy zseniális edző, olyan, amilyenre mindig is vágytam, de el kell fogadnom a döntését. Szeretném, ha leülnénk és beszélgetnénk egymással. Ez még hátravan” – mondta.

Szerhij Rebrov 2020. december 7-én, Kijevben – Fotó: Sergei SUPINSKY / AFP
Szerhij Rebrov 2020. december 7-én, Kijevben – Fotó: Sergei SUPINSKY / AFP

Rebrov a Ferencvárossal három bajnoki címet nyert, tavaly ősszel pedig a Bajnokok Ligája csoportkörébe is bejutottak vele. A BL-selejtezőre készülő klubnál már keresik az utódját, „körülnéztünk a piacon, és már vannak lehetséges jelöltjeink” – tette hozzá Kubatov.

Rebrov mellett több játékos is távozik a Ferencvárostól, köztük van az eddig csapatkapitány Lovrencsics Gergő, Isael, Marcel Heister és Michal Škvarka is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!