A csapatkapitány és több alapember is távozik a Fradiból

2021. május 10. – 18:05

frissítve

A csapatkapitány és több alapember is távozik a Fradiból
Lovrencsics Gergő csapatkapitány a labdarúgó-Európa-liga 4. fordulójában játszott Ferencváros–FK Suduva (litván) visszavágó mérkőzésen a Groupama Arénában 2019. augusztus 29-én – Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Fontos távozókat jelentett be a sorban három bajnoki címet ünneplő Ferencváros, a klub honlapja szerint ugyanis nem hosszabbít a klubnál a csapatkapitány Lovrencsics Gergő, illetve az alapembernek számító Isael és Marcel Heister, illetve Michal Škvarka sem.

A 32 éves, 39-szeres válogatott Lovrencsics a lengyel Lech Poznańtól igazolt a 2016-os Európa-bajnokság után a Ferencvároshoz, ahol 182 mérkőzésen hat gólt szerzett és 29 gólpasszt adott, és az utóbbi években csapatkapitány is volt. A Ferencváros búcsúvideóban gyűjtötte össze Lovrencsics legszebb fradis pillanatait.

Ingyen jött, ingyen megy

Isael személyében az NB I. egykori legértékesebb játékosa hagyja ott a klubot – a brazil játékos értékét 2,8 millió euróra tette a Transfermarkt szakportál, amikor 2019-ben ingyen érkezett a Kajrat Almatitól a Fradihoz. Isael három idény alatt 64 mérkőzésen lépett pályára, 14 gólt lőtt és 13 gólpasszt adott, és mindhárom évében bajnoki címet nyert.

A német–horvát kettős állampolgárságú Heister 2018 júliusában szerződött a Népligetbe, így ő is háromszoros bajnok a Ferencvárossal. A balhátvéd összesen 71 bajnokin szerepelt. A kétszeres szlovák válogatott Škvarkát 2019 nyarán szerződtette az FTC, amellyel kétszer nyert bajnoki címet. (MTI)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!