A szurkolóknak már nagyon hiányoznak a meccsek, de egy-két trükkel kijátszható a zárt kapu

2021. március 20. – 16:59

frissítve

A szurkolóknak már nagyon hiányoznak a meccsek, de egy-két trükkel kijátszható a zárt kapu
A zárt kapus meccseket is meg lehet nézni egy-két trükkel (Fotó: Halász Nóra)

Másolás

Vágólapra másolva

A koronavírus-járvány miatt hozott korlátozások miatt sportversenyeket csak zárt kapuk mögött lehet megtartani, de némi kreativitással a korlátozásokat betartva is lehet meccseket nézni.

Halász Nóra fotóriporter szombat kora délután az FTC Horog utcai Utánpótlás Centrumánál figyelt fel arra, hogy lelkes szurkolók a betonkerítést legyőzve figyeltek feltehetően egy női futballmérkőzést. Volt, aki egyszerűen a saját kocsijára állt fel, hogy láthassa a pályát, mások kisebb létrákra fellépve növeltek a magasságukon, a kevésbé felkészültek pedig a betonfal réseit próbálták meg kihasználni.

Halász teljesen véletlenül sétált a pálya felé, a látványt nagyon viccesnek érezte, de azt is átérzi, hogy mennyire hiányozhatnak a szurkolóknak a meccsek.

Fotó: Halász Nóra Fotó: Halász Nóra
Fotó: Halász Nóra

Falusi, kisvárosi futballpályáknál találkozhatunk még hasonló látvánnyal, van, akinek elég csak kisétálni a kert végébe, hogy lásson futballistákat, de a stadionokban valóban nézők nélkül mennek meccsek.

Fotó: Halász Nóra
Fotó: Halász Nóra

Azért arra is akadt példa, hogy a korlátozásokat kijátszva nézőket is beengednek meccsekre. Pomázon például a szurkolók rendezői mellényt magukra öltve mehettek be megyei bajnokságban zajló mérkőzésekre.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!