Elhagyhatta a kórházat súlyos autóbalesete után Tiger Woods

2021. március 17. – 09:22

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Háromhetes kórházi kezelés után hazatérhetett Tiger Wood profi golfozó, aki még február végén szenvedett súlyos autóbalesetet. A sportoló terepjárója Los Angeles közelében lesodródott az útról, fának csapódott, majd többször is megfordult tengelye körül a hegyoldalban, amíg az oldalára borulva megállt.

Woods privát golfórát adott volna az egykori NBA-játékosnak, Dwyane Wade-nek, épp a helyszínre tartott, amikor megtörtént a baleset. A 45 éves golfjátékosnak többszörös nyílt törése keletkezett a sípcsontján, a bokája is megsérült, meg is kellett műteni. A baleset körülményeit vizsgálva a rendőrség megállapította, hogy nem történt bűncselekmény a baleset során.

Woods nem először szenvedett balesetet: 2009-ben floridai otthonához közel veszítette el uralmát terepjárója felett, 2017-ben pedig amiatt vették őrizetbe, mert a rendőrök gyanúja szerint alkohol vagy tudatmódosító szerek hatása alatt vezetett.

Az még kérdés, hogy felépülése után Woods tudja-e folytatni profi pályafutását. A sportoló közleményében mondott köszönetet az őt ellátó orvosoknak, ápolóknak, valamint rajongóinak a támogatásukért. Azt is írta, hogy napról napra erősebbnek érzi magát. (TMZ)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!