Autóbalesetet szenvedett Tiger Woods, lábsérülései miatt műteni is kellett

2021. február 23. – 21:20

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Autóbalesetet szenvedett a golfozó legenda, Tiger Woods, írja a TMZ. Woods egyedül utazott autójában helyi idő szerint kedden reggel negyed nyolc előtt, amikor a jármű átsodródott a szembe sávba, többször is átfordult, és egy domboldalban állt meg a Rolling Hills Estates és a Rancho Palos Verdes határán, Los Angelestől délnyugatra.

A megyei seriff a lapnak elmondta, hogy nem hiszik, hogy alkoholos befolyásoltságról van szó, más szer hatását azonban a TMZ-nek adott nyilatkozatukban nem zárták ki. A 45 éves golfozót súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a baleset után. A mentők kiérkezésekor magánál volt. Ügynöke, Mark Steinberg szerint több helyen sérült a lába, ezért műtétre szorult.

A balesetben az autó durván megrongálódott, Woodsot a tűzoltóknak kellett kiszabadítania. A rendőrök jelenleg nyomoznak, hogy mi okozhatta a balesetet. Woods nem először szenvedett balesetet, 2009-ben floridai otthonához közel veszítette el uralmát terepjárója felett.

A sportolót 2017-ben amiatt vették őrizetbe, mert a rendőrök gyanúja szerint alkohol vagy tudatmódosító szerek hatása alatt vezetett. A rendőrök a golfozót szintén otthonának közelében, az út szélén, járó motorú autójának volánja mögött aludva találták meg. A golfozó akkor tagadta, hogy alkoholt vagy kábítószert fogyasztott volna. Azzal magyarázta a dolgot, hogy az orvosa által hátműtéte után felírt gyógyszerek hatása alatt állt.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!