Dárdai Pál visszatérése után megszerezte első pontját a Herthával

2021. február 13. – 18:37

Másolás

Vágólapra másolva

A Hertha két vereség után ezúttal egy döntetlent játszott Dárdai Pál irányításával, a Stuttgart elleni meccsen 1-1 lett a végeredmény.

Dárdai Pált újra megmentőnek hívták a berlini futballklubhoz, mert hiába erősödött a csapat kerete, Bruno Labbadiával nem hozták a kívánt eredményeket, a kiesőzóna felét tartott a klub. A korábban is a Herthánál edzősködő Dárdainak a kiesést kell elkerülnie, de a Kicker szerint egy eredményességi záradék is van a szerződésében, ami szerint 16 forduló alatt 24 pontot kell szereznie.

Dárdai Pál a Stuttgart-Hertha-mérkőzésenFotó: Tom Weller/DPA/AFP
Dárdai Pál a Stuttgart-Hertha-mérkőzésenFotó: Tom Weller/DPA/AFP

Az első két Dárdai által irányított meccsen ebből nulla jött össze, a Hertha az Eintracht Frankfurttól 3-1-re, a Bayern Münchentől 1-0-ra kapott, de a harmadik mérkőzésén már összejött neki legalább egy pont.

A Bundesliga 21. fordulójában a Hertha a Stuttgart otthonában játszott, ahol a hazai csapat vezetett 1-0-ra, egészen a 82. percig, amikor a csereként beállt Netz egyenlített. A Hertha ezzel együtt sincs jó helyzetben, csak a 15. a Bundesligában a 18 pontjával.

Szalai Ádám kezdőként 84 percet töltött a pályán a Mainz együttesében, amely a 88. percben még kétgólos hátrányban volt a Bayer Leverkusen otthonában, de végül 2-2-es döntetlent ért el.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!