A Mönchengladbach Budapestre hozza a Manchester Cityt

2021. február 08. – 20:07

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az RB Leipzig-Liverpool után újabb BL-nyolcaddöntőről született az a döntés, hogy a budapesti Puskás Arénában rendezik meg. Az ok ugyanaz: a német hatóságok lezárták a határt azon országok előtt, ahol a koronavírus új variánsa terjed. A listán Nagy-Britannia is szerepel.

A találkozót a Lipcse meccse után nyolc nappal, február 24-én este 9 órakor rendezik meg – természetesen nézők nélkül.

Mivel Spanyolországban is szigorú korlátozásokat vezettek be a brit állampolgárokkal szemben, így az Atlético Madrid-Chelsea BL-meccset várhatóan Bukarestben vagy Varsóban rendezik meg.

A Ferencváros két hazai BL-meccsén kívül az európai Szuperkupa döntőjét is a 2019 őszén átadott Puskás Arénában játszották, akkor a Bayern München és a Sevilla vendégeskedett Budapesten.

Németországban közben politikusok bírálják a labdarúgóklubokat a külföldi utazások miatt, és egységes európai szabályozást sürgetnek. A szociáldemokrata Lars Klingbeil például elhalasztaná vagy törölné ezeket a nemzetközi meccseket, mivel ilyen súlyos vírushelyzetben nem lehet a versengés az első.

(Az MTI nyomán)

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!