Kikapott a Fradi a bajnokságban utolsó Diósgyőrtől

2021. január 20. – 23:59

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Meglepetésre 1-0-ra legyőzte a Diósgyőr focicsapata a Ferencvárost a magyar bajnokság szerda esti meccsén. Ez volt a Fradi első veresége ebben a szezonban, de még így is vezetik a bajnokságot. A Diósgyőr maradt a tabella alján.

A 84. percben gondolt egyet Zoran Zekic, a Diósgyőr nemrég kinevezett vezetőedzője, és becserélte a csapat egyik friss igazolását, Asmir Suljicot.

Épp szabadrúgáshoz készülődött a Diósgyőr, bő harminc méterre voltak a kaputól. Sok ideje nem volt Suljicnak felvenni a meccs ritmusát, a beívelt labdát ugyanis rögtön ő kapta. Elsőre ugyan a Fradi védőjébe passzolta, de szerencséjére visszapattant hozzá labda, és másodszorra már nem hibázott, a kapus mellett belőtte a kapuba.

Hiába vezetett az ő góljával a Diósgyőr, Zoran Zekic gondolt még egyet, és négy perc múlva lehozta a bosnyák játékost.

Az eredmény azonban már nem változott, ez volt a Fradi első veresége ebben a szezonban. Rebrovéknak még így sincs túl sok izgulni valójuk, vezetik a bajnokságot, és hét pontra van tőlük a második Fehérvár. A Diósgyőr pedig ezzel a három ponttal is maradt a tabella alján, de két pontra megközelítette a Budafokot.

Az MTI azt írja, a Fradi utoljára 2017. április 15-én kapott ki utoljára bajnoki találkozón a Groupama Arénában. 61 mérkőzésen át tartott a hazai veretlenségi sorozatuk, amely ötven győzelem és 11 döntetlen után szakadt meg.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!