Szerdán megjött az új tulajdonos, csütörtökre kirúgták a Diósgyőr alig egy hónapja szerződtetett edzőjét

2021. január 7. – 13:51

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy hónapot sem tölthetett el a DTVK NB I.-es futballcsapatánál Geri Gergely vezetőedző. A klub új tulajdonosának bejelentése után távoznia kellett.

Gerit december 8-án nevezték ki edzőnek Miskolcon, három NB I.-es meccs volt. Az MTK (0-1), a Honvéd (1-5) és a ZTE (1-3) ellen is veszített csapata, és a DVTK az NB I. utolsó helyén fejezte be az őszi szezont. Gerit viszont nem a gyenge eredmények miatt mentették fel.

Tegnap új tulajdonosa lett a DVTK-nak, amely változásokkal jár a labdarúgó csapatnál. Geri Gergely személyében egy rendkívül felkészült szakembert és egy végtelenül szimpatikus embert ismerhettünk meg, csak a legjobbakat tudom neki kívánni a jövőben. Biztos vagyok benne, hogy sokat fogunk még róla hallani és az útjaink fogják még egymást keresztezni” – idézte Benczés Miklóst sportigazgatót a klub honlapja.

Geri Gergely, a DVTK vezetőedzője az MTK elleni meccsenFotó: dvtk.eu
Geri Gergely, a DVTK vezetőedzője az MTK elleni meccsenFotó: dvtk.eu

A DVTK már be is jelentette az új edzőt, Zoran Zekićet, aki négy idényben volt a horvát Eszék vezetőedzője, a moldovai Sheriff Tiraspollal pedig bajnokságot és kétszer kupát is nyert.

A DVTK eddig Leisztinger Tamáshoz volt köthető, de szerdán a BORSODI SPORT Holding Kft.-hez került a klub többségi tulajdonrésze.

A Telex friss híreit itt találja >>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!