Floyd Mayweather már youtuberek ellen is hajlandó bokszolni

2020. december 7. – 09:33

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A bokszlegenda Floyd Mayweather februárban visszatér a ringbe, hogy megmérkőzzön az ismert youtuberrel, Logan Paullal, írja a Guardian.

A 43 éves Mayweather vasárnap az Instagram-oldalán jelentette be, hogy február 20-án bokszolni fog a 25 éves Paullal. Az erőviszonyokról mindent elmond, hogy Mayweather veretlenül, 50 győzelemmel fejezte be profi pályafutását, míg Paul korábban csak kétszer lépett szorítóba bemutatómeccseken, a szintén youtuber KSI ellen, a „mérlege” egy döntetlen és egy vereség.

Mayweather utoljára 2017 augusztusában bokszolt hivatalos meccsen, amikor technikai KO-val kiütötte az ír MMA harcos Conor McGregort. Becslések szerint Mayweather ezzel a gálamérkőzéssel több mint 100 millió dollárt keresett. 2018 utolsó napján aztán újra bokszolt, egy még ennél is komolytalanabb sporteseményhez adta a nevét. Japánban már az első menetben kiütötte Naszukava Tensin kick-boxost, amiért 9 millió dollárt tehetett zsebre.

A februári meccset pay-per-view lehet majd követni, az első egymillió nézőnek ez 25 dollárjába fog kerülni. A nézettséggel aligha lesz gond, Logan Paulnak több mint 22 millió követője van a Youtube-on. Az utóbbi időben a hasonló bokszmeccseket övezi a legnagyobb érdeklődés, november végén Mike Tyson és Roy Jones Jr. tért vissza egy barátságos bemutatómérkőzésre.

>>> A Telex legfrissebb híreiért kattintson ide >>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!