Mike Tysont az az ellenfele is kihívta, akinek kiharapott egy darabot a füléből

2020. december 2. – 16:43

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az 58 éves Evander Holyfield is meg akar küzdeni Mike Tysonnal, aki a hétvégén visszatért egy gálameccsre. A két veterán nehézsúlyú bokszoló aktív karrierjük során is meccseltek. Holyfield a második meccsükön a füléből is elvesztett egy darabot Tyson harapása után.

Az 54 éves Tyson hétvégén Roy Jones Jr.-ral bunyózott, és meccsüket végül döntetlenre hozták ki. Holyfield ezek után kapott kedvet, hogy kihívja Tysont.

„Nincs több kifogás. Ennek a harcnak az örökségünkért kell zajlania. Mike, azt mondtad, készen állsz, hogy megküzdj velem. Írd alá a szerződést és lépj be a ringbe, a világ vár, én készen állok” – idézte Holyfieldet az MMa Fighting.

Mike Tyson és Evander Holyfield 1997-es világbajnoki bokszmeccseFotó: John Gurdzinski/AFP
Mike Tyson és Evander Holyfield 1997-es világbajnoki bokszmeccseFotó: John Gurdzinski/AFP

A korábbi klasszis bokszoló május végén Instagram-oldalára feltöltött videofilmmel is igazolni próbálta, hogy komolyan gondolja visszatérését a ringbe. Holyfield és Tyson kétszer mérkőzött meg egymással, mindkétszer vb-címért verekedtek. 1996-ban Holyfield kiütéssel győzött, egy évvel később pedig leléptették Tysont, mert beleharapott ellenfele fülébe.

Holyfield profiként 44 mérkőzést nyert meg, 29-et kiütéssel, két döntetlen mellett tízszer maradt alul. Tyson – akinek Jones elleni meccsét nem számítják bele hivatásos mérlegébe – 50 győzelmet aratott (44-et KO-val), és hatszor szenvedett vereséget. (MTI)

A Telex friss híreit itt találja >>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!