Be volt tépve a nagy visszatérő meccsén Mike Tyson

2020. november 30. – 18:43

Másolás

Vágólapra másolva

Nemrég visszatért a ringbe a legendás Mike Tyson, aki 54 évesen állt ki az 51 éves Roy Jones Jr. ellen egy láthatóan tét nélküli, végül döntetlenre kihozott meccsen, amelynek a bevételét jótékony célra ajánlották fel. Sokan megállapították, hogy a döntetlen ellenére Tyson volt az egyértelmű győztes, és akár még arra is esély van, hogy a két veteránnak visszavágót rendeznek. Az eseményen egyébként egymásnak engedték Nate Robinson egykori NBA-játékost, illetve Jake Paul youtubert, utóbbinak sikerült is kiütnie minden idők legalacsonyabb zsákolóbajnokát a második körben.

Az esemény után újságírók megkérdezték Tysontól, hogy be volt-e tépve a meccs alatt. Ez nyilvánvalóan nem egy szokványos kérdés sportpályákon, pláne nem egykori topsportolók esetében, azonban Tyson vállaltan aktív marihuánafogyasztó, és a meccs alatt fűboltokat reklámoztak, hiszen Amerika több államában is már legálisan lehet vásárolni.

A kérdésre Tyson elismerte, hogy be volt tépve a meccsen, de ez nem befolyásolta negatívan a teljesítményét, ugyanis minden nap szív füvet.

A New York Postnak elmondta, hogy egyszerűen nem tudja abbahagyni a szívást, korábban meccsek alatt is be volt tépve, és ezt most már folytatni is fogja, és marihuánafogyasztóként fog meghalni. A bokszlegendának egyébként saját marihuánacége is van.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!