Ibrahimovic leállíthatatlan, már combbal is gólt lőtt

2020. november 23. – 08:18

Ibrahimovic leállíthatatlan, már combbal is gólt lőtt
Ibrahimovic combbal szerez gólt (Fotó: Andreas Solaro/AFP)

Másolás

Vágólapra másolva

A 39 éves Zlatan Ibrahimovic továbbra is bomba formában játszik. Vasárnap a Napoli ellen két gólt is szerzett, az AC Milant így 3-1-es győzelemhez és az olasz futballbajnokság első helyéhez segítette.

Az AC Milan utoljára 2014-ben tudta bajnokin legyőzni a Napolit, így a Serie A nyolcadik fordulójában a bajnokság első helye mellett a presztízs is nagy tét volt. A Milan régen nem látott stabil formát mutat, amiben persze vastagon benne van Ibrahimovic is, aki már úgy járt nyolc bajnoki gólnál a meccs előtt, hogy koronavírus-fertőzése miatt kényszerpihenőn volt.

A Zlatan-csodáról itt írtunk bővebben >>>

A meccs első gólja ezúttal is Ibrahimovicé volt. A huszadik percben a balszélről Hernandez tekerte be a labdát a 16-osra, a svéd csatár pedig némileg váratlanul meg is támadta beadást fejjel, 14 méterről fejelt a kapuba. Az első félidőben nem esett több gól, a második elején talált be újra Ibrahimovic. Ezúttal Ante Rebic beadásából volt eredményes, közelről, combbal tette kapuba a labdát.

A Napoli a 63. percben Dries Mertens góljával szépített, de aztán hamar elpárolgott a hazai csapat esélye az egyenlítésre, mert két perccel később kiállították Bakayokót második sárga lappal. A Milan még a 90+5. percben is szerzett egy gólt Hauge révén, 3-1-re nyert.

A Seria A-t a veretlen Milan vezeti húsz ponttal, a második a még szintén veretlen Sassuolo tizennyolc ponttal. Ibrahimovic vasárnapi duplájával már tízgólos a bajnokságban.

A Telex friss híreit itt találja >>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!