Karanténba került Kleinheisler László, nem játszhat Izland ellen

2020. november 8. – 19:59

Másolás

Vágólapra másolva

Karanténba került Kleinheisler László, emiatt nem vehet részt a magyar fociválogatott november 12-i, Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtezőjén, írja a Nemzeti Sport.

Klubja, a horvát élvonalbeli NK Osijek vasárnap üzente meg a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, hogy Kleinheislernek karanténba kellett vonulnia. Bár arról nincs konkrétan hír, hogy a futballista elkapta volna a koronavírust, az eszéki csapat arról számolt be honlapján vasárnap délelőtt, hogy csapatuk egyik meg nem nevezett tagjának pozitív lett a COVID-tesztje.

Az Osijek szerint a fertőzött játékos nem mutatott tüneteket, rajta kívül pedig a teljes csapat karanténba vonult. A Nemzeti Sport pedig arról ír, hogy Kleinheisler már szombaton sem került be az eszékiek meccskeretébe, a klub szerint ugyanis a játékos nem érezte jól magát a találkozó előtt.

Arról már írtunk korábban, hogy a november 12-i Izland elleni meccs az egyik legfontosabb mérkőzése idén a magyar válogatottnak, ugyanis ezen a pótselejtezőn derül ki, ott lehet-e részben saját rendezésű, jövőre halasztott Európa-bajnokságon. Kleinheisler László lett volna a csapat egyik fontos visszatérője, aki a 2015-ös oslói selejtezőn már nagyot lendített góljával a válogatotton.

> > > > > A Telex legfrissebb híreit itt találja > > > > >

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!