A Felcsút edzője a 6-2-es vereség után: Gondolkodom a jövőmön

2020. november 7. – 22:09

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nagy verésbe szaladt bele az előző bajnokság bronzérmese, a Puskás Akadémia. A felcsúti csapat az NB I 10. fordulójában 6-2-re kapott ki a Pakstól, már a 20. percben 3-0 volt a hazaiaknak. Ez volt a csapat 6. veresége a szezonban.

Nem csoda, hogy a Puskás edzője, Hornyák Zsolt eléggé megtörten elemezte a meccset az azt követő sajtótájékoztatón. A Nemzeti Sport tudósítása szerint Hornyákot nagyon bántotta, hogy a második félidőben bekaptak 3 iskolást gólt, mert nem erre készültek. Azt is mondta, hogy mióta felgyógyultak játékosai a koronavírusból, nem ismer rájuk, hiányzik a koncentráció, az együttműködés.

A Nemzeti Sport rákérdezett, hogy a 6-2-es vereség után hogyan látja helyzetét a klubnál.

„Még át kell gondolnom, mi lesz a következő lépésem. Nem vagyok elégedett azzal, amit a csapat nyújt, ami persze az én munkámat tükrözi. Próbálom kiprovokálni belőlük a pozitív reakciót, a Honvéd ellen úgy éreztem, ez rendben van, erre ma ilyen hibákat követünk el. Gondolkozom magamon, a jövőmön, de persze ez a klubon is múlik. A végső szót a következő napokban fogom kimondani.”

Hornyák nem először panaszkodik arra, hogy valami nem stimmel a csapatával. A Diósgyőr elleni 3-0-as vereség után arról beszélt, hogy nem szeretik egymást a játékosai, irigyek egymásra, nincs rend az öltözőben. Arra is utalt, mintha nem teljesen ő döntené el, hogy ki játszik a csapatban; fájlalta, hogy a meccseket nyerő fiatalok kikerültek a csapatból a légiósók visszatérése után.

Győzelmével a Pask átmenetileg feljött 2. helyre a bajnokságban, míg a Puskás Akadémia hetedik. A szombati játéknap másik meccsén a hazai pályán játszó MTK 3-1-re legyőzte a MOL Fehérvárt. A Budafok-Honvéd meccset is szombaton rendezték volna, de a vendégeknél annyi koronavírusos eset van, hogy kérték a bajnoki elhalasztását, amibe a budafokiak belementek.

A Telex friss híreit itt találja >>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!