Hat góllal átgázoltak a Puskás Akadémián

2020. november 7. – 19:37

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az első húsz perc után már 3-0-ra vezetett a Paks a Puskás Akadémia ellen a labdarúgó NB1 10. fordulójának szombati meccsén. Mindhárom gólt Hahn János lőtte, az elsőt egy szöglet után, a másodikat egy szerencsétlenül sikerült blokk után passzolta a kapuba, a harmadik gólt pedig egy szabadrúgás után fejelte a 19. percben.

A négy gólt szerző Hahn János – Fotó: Paks FC Facebook-oldala
A négy gólt szerző Hahn János – Fotó: Paks FC Facebook-oldala

Később aztán Baluta találatával szépített a Puskás Akadémia, de a második félidő elején Hahn meglőtte negyedik gólját is, egy befejelt labdát szépen vett le és készített maga elé az ötös sarkán, hogy aztán bebikázta a kapuba.

Rá három percre Bognár István is betalált, így már 5-1 volt az állás. Komoly védelmi hibákat ejtett a Puskás Akadémia, kis túlzással akkor ment át rajtuk a Paks, amikor csak akart.

A 82. percben még Antonio Mance egy jól eltalált lövéssel szépítette valamelyest az eredményt, de így is 6-2-re nyert a Paks. A Puskás Akadémia sorozatban a negyedik idegenbeli bajnokiját vesztette el, míg a Paks tíz meccs után második helyen áll a tabellán. Igaz, két meccsel többet játszottak, mint a harmadik Fehérvár, amely csak egy ponttal van lemaradva. A bajnokságot a Ferencváros vezeti, a góllövőlistát pedig Hahn János, kilenc góllal.

A Telex legfrissebb híreit itt találja >>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!