Hat góllal átgázoltak a Puskás Akadémián

2020. november 07. – 19:37

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az első húsz perc után már 3-0-ra vezetett a Paks a Puskás Akadémia ellen a labdarúgó NB1 10. fordulójának szombati meccsén. Mindhárom gólt Hahn János lőtte, az elsőt egy szöglet után, a másodikat egy szerencsétlenül sikerült blokk után passzolta a kapuba, a harmadik gólt pedig egy szabadrúgás után fejelte a 19. percben.

A négy gólt szerző Hahn János – Fotó: Paks FC Facebook-oldala
A négy gólt szerző Hahn János – Fotó: Paks FC Facebook-oldala

Később aztán Baluta találatával szépített a Puskás Akadémia, de a második félidő elején Hahn meglőtte negyedik gólját is, egy befejelt labdát szépen vett le és készített maga elé az ötös sarkán, hogy aztán bebikázta a kapuba.

Rá három percre Bognár István is betalált, így már 5-1 volt az állás. Komoly védelmi hibákat ejtett a Puskás Akadémia, kis túlzással akkor ment át rajtuk a Paks, amikor csak akart.

A 82. percben még Antonio Mance egy jól eltalált lövéssel szépítette valamelyest az eredményt, de így is 6-2-re nyert a Paks. A Puskás Akadémia sorozatban a negyedik idegenbeli bajnokiját vesztette el, míg a Paks tíz meccs után második helyen áll a tabellán. Igaz, két meccsel többet játszottak, mint a harmadik Fehérvár, amely csak egy ponttal van lemaradva. A bajnokságot a Ferencváros vezeti, a góllövőlistát pedig Hahn János, kilenc góllal.

A Telex legfrissebb híreit itt találja >>>

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass