Tagadja a US Open-döntős teniszező, hogy bántalmazta volna volt barátnőjét

2020. október 30. – 16:41

Másolás

Vágólapra másolva

Visszautasítja volt barátnője állításait Alexander Zverev német teniszező, aki az Instagram-oldalán reagált az ellen felhozott vádakra.

Olga Saripova arról számolt be az orosz médiában, hogy bántalmazó kapcsolatban élt Zverevvel, aki fizikailag is bántalmazta őt: fojtogatta, kicsavarta a karját, a fejét a falnak ütötte. Ennek ellenére még ezután is együtt maradtak, Saripova több tenisztornára is elkísérte Zverevet, mielőtt végleg szakított vele 2019-ben.

A 23 éves német teniszező azzal kezdi csütörtöki posztját, hogy volt barátnője, Brenda Patea gyereket vár tőle. A 27 éves modell leszögezte, hogy a születendő gyereket egyedül szeretné felnevelni, és az útjaik már augusztus óta elváltak Zverevvel. A legutóbbi US Openen döntős német teniszező ennek ellenére szeretne jó kapcsolatban maradni gyermeke anyjával, és vállalja az apasággal járó felelősséget is.

Ezután rátér Saripova állításaira, amik szerinte egyszerűen nem igazak. „A vádak nagyon elkeserítenek, hiszen gyerekkorunk óta ismerjük egymást, és annyi közös élményünk volt eggyütt” – írja Zverev, aki hozzáteszi, hogy a kapcsolatuknak már régen vége van. A bejegyzés végén Zverev azt is írja, reméli, hogy volt barátnőjével közösen megtalálják a mindkettőjüknek elfogadható megoldást, és így le tudják zárni ezt a történetet.

A legfrissebb híreinkért kattintson ide>>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!