Minden idők egyik legfurcsább jelenetét hozták össze az NFL-ben

2020. október 19. – 10:02

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A New York Jets összehozta az NFL történetének egyik legfurcsább labdaszerzését, de így is kikapott 24-0-ra. Nagy verést kapott az eddig veretlen Green Bay Packers, Derrick Henry megint berobbant a Titansben. Ez volt az NFL 6. fordulójában.

Kezdjük a Jets egészen furcsa jelenetével. A Miami Dolphins megnyugtató, 24-0-s előnyben volt már a negyedik negyed elején, amikor a Dolphins irányítója, Ryan Fitzpatrick egy hosszú passzjátékot vállalt be, de kicsit gyenge lett a dobás, amit Devante Parker felé eresztett meg, és így a védő, Marcus Maye is helyzetbe került. Maye az elkapó elé vágva próbált meg labdát szerezni, de elsőre elvétette a mozdulatot, utána viszont óriási szerencséje volt, és a felpattanó labda után kapkodva sikerült azt estében a fenekéhez szorítania. Mivel a labda nem ért a földhöz, amíg Maye megkaparintotta azt, teljesen szabályos, ugyanakkor elég bizarr lett a labdaszerzés.

A Jets azért nem ment sokra a dologgal, a vége maradt 24-0 a Dolphins javára, így hat meccs után továbbra is nyeretlen az egyre kilátástalanabb helyzetben levő New York-i csapat.

A Jetsnek ezzel már két olyan emlékezetes játéka is van a közelmúltból, amelyekben főszerephez jutott egy fenék: 2012. november 22-én a csapat akkori irányítója, Mark Sanchez vesztett úgy labdát, hogy nekifutott a papíron őt védő támadófalember hátsójának, és az verte ki a kezéből a labdát.

Pontgazdag, a hosszabbítás után 78 pontot hozó mérkőzésen nyert a továbbra is veretlen Tennessee Titans a Houston Texans ellen, a vége 42-36 lett. A Tennesseeben az irányító Ryan Tannehill 4 touchdownt és 1 interceptiont hozott össze, a futójátékos Derrick Henry, aki a legutóbbi fordulóban is emlékezeteset alkotott, ezúttal 212 futott yarddal és 2 touchdownnal villant. Henry egyik touchdownja egy 94 yardos futásból jött, a másik pedig a hosszabbításban a győzelmet jelentette a Titansnek.

Győzelemmel folytatta az edzőváltás után az Atlanta Falcons, az eddig nyeretlen csapat 40-23-ra verte idegenben a Minnesota Vikings csapatát, ez talán fordulópont lehet a csapat szezonjában. Ha nem is fordulópont, de ébresztő lehet a Green Bay Packers számára, hogy 38-10-re kikaptak a Tampa Bay Buccaneers otthonában, így már nem veretlenek.

A hét összeomlása a Cincinnati Bengalsé volt, a csapat 21-0-s vezetésről kapott ki 31-27-re az Indianapolis Colts otthonában. A Bengals 2018 óta nem vezetett 21 ponttal, és most sem sikerült ebből sikerrel zárni.

Itt olvashatja a Telex legfrissebb híreit.

Eredmények, 6. hét

Carolina Panthers-Chicago Bears 16-23

Indianapolis Colts-Cincinnati Bengals 31-27

Jacksonville Jaguars-Detroit Lions 16-34

Minnesota Vikings-Atlanta Falcons 23-40

New England Patriots-Denver Broncos 12-18

New York Giants-Washington Football Team 20-19

Philadelphia Eagles-Baltimore Ravens 28-30

Pittsburgh Steelers-Cleveland Browns 38-7

Tennessee Titans-Houston Texans 42-36

Miami Dolphins-New York Jets 24-0

Tampa Bay Buccaneers-Green Bay Packers 38-10

San Francisco 49ers-Los Angeles Rams 24-16 – hosszabbítás után

hétfőn játsszák:

Buffalo Bills-Kansas City Chiefs

Dallas Cowboys-Arizona Cardinals

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!