Rongybabaként dobta el ellenfelét az NFL-es

2020. október 14. – 08:49

Másolás

Vágólapra másolva

Képletesen és szó szerint is átgázolt a Tennessee Titans a Buffalo Bills csapatán az NFL 5. fordulójának zárómeccsén. A Titansnél tapasztalt koronavírusos esetek miatt szokatlan időre, keddre tolt mérkőzésen a Titans 42-16-ra nyert, Derrick Henry pedig rongybabaként dobott el egy védőjátékost.

Kezdjük is Henry rettentő látványos megmozdulásával. A Titans tavalyi, rájátszásbeli menetelésének egyik főszereplője, a 112 kilós, 191 centis magas, ennek ellenére kifejezetten gyors Henry a második negyed közepén, még csak 14-10-es Titans-vezetésnél villant egyet. Henry itt nem a sebességét, hanem a hatalmas erejét használta ki, amikor az oldalvonalon túlra, és talán egy másik dimenzióba taszította az őt megállítani igyekvő Josh Normant.

Az egyensúlyát vesztő Norman óriásit repült, meglepően hosszú ideig úszott a levegőben Henry lökésétől, aminek köszönhetően egyébként a Titans tovább folytathatta a támadást. A Tennessee a szünetben már 21-10-re vezetett, végül 42-16-ra húzták be a mérkőzést, aminek köszönhetően már 4-0-val állnak. Henry végül 57 futott yarddal és két touchdownnal zárta az estét.

A mérkőzést a Titansnél az elmúlt két hétben tapasztalt több koronavírusos eset miatt kellett eltolni, de legalább nem volt szükség komolyabb halasztásra, mint a Titans előző mérkőzése miatt. A folyamatosan észlelt koronavírusos megbetegedések miatt már 12 mérkőzés eredeti időpontját módosította az NFL, hogy mindegyiket lejátszhassák.

Ide kattintva olvashatók a Telex legfrissebb hírei.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!