Rongybabaként dobta el ellenfelét az NFL-es

2020. október 14. – 08:49

Másolás

Vágólapra másolva

Képletesen és szó szerint is átgázolt a Tennessee Titans a Buffalo Bills csapatán az NFL 5. fordulójának zárómeccsén. A Titansnél tapasztalt koronavírusos esetek miatt szokatlan időre, keddre tolt mérkőzésen a Titans 42-16-ra nyert, Derrick Henry pedig rongybabaként dobott el egy védőjátékost.

Kezdjük is Henry rettentő látványos megmozdulásával. A Titans tavalyi, rájátszásbeli menetelésének egyik főszereplője, a 112 kilós, 191 centis magas, ennek ellenére kifejezetten gyors Henry a második negyed közepén, még csak 14-10-es Titans-vezetésnél villant egyet. Henry itt nem a sebességét, hanem a hatalmas erejét használta ki, amikor az oldalvonalon túlra, és talán egy másik dimenzióba taszította az őt megállítani igyekvő Josh Normant.

Az egyensúlyát vesztő Norman óriásit repült, meglepően hosszú ideig úszott a levegőben Henry lökésétől, aminek köszönhetően egyébként a Titans tovább folytathatta a támadást. A Tennessee a szünetben már 21-10-re vezetett, végül 42-16-ra húzták be a mérkőzést, aminek köszönhetően már 4-0-val állnak. Henry végül 57 futott yarddal és két touchdownnal zárta az estét.

A mérkőzést a Titansnél az elmúlt két hétben tapasztalt több koronavírusos eset miatt kellett eltolni, de legalább nem volt szükség komolyabb halasztásra, mint a Titans előző mérkőzése miatt. A folyamatosan észlelt koronavírusos megbetegedések miatt már 12 mérkőzés eredeti időpontját módosította az NFL, hogy mindegyiket lejátszhassák.

Ide kattintva olvashatók a Telex legfrissebb hírei.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass