Babos Tímea elbúcsúzott az edzőjétől

2020. október 16. – 19:32

frissítve

Babos Tímea elbúcsúzott az edzőjétől

Másolás

Vágólapra másolva

Instagramon jelentette be Babos Tímea teniszező, hogy külön utakon megy tovább Michael Joyce edzővel. A döntést nem indokolta meg.

A poszt szövege szerint a teniszező sokat tanult az edzőjétől, a pályán és azon kívül is, és boldog, hogy ennyi szép közös emlékük let. Babos azt is írja, hogy minden egyes meccsre és győzelemre emlékezni fog.

A 47 éves Joyce tavaly június óta irányította a párosban immár négyszeres Grand Slam-tornagyőztes teniszező szakmai munkáját. Joyce 2004 és 2011 között Marija Sarapova trénere volt, majd tavaly áprilisig a kanadai Eugenie Bouchard szakmai stábját vezette.

A világranglista 111. helyén álló Babos egyesben öt mérkőzést játszott a teniszélet nyári újraindítása óta, ezek közül egyet megnyert és négyet elveszített. Idén 17 meccsen öt siker és 12 vereség a mérlege, a francia nyílt bajnokságot viszont párosban megnyerte a francia Kristina Mladenovic oldalán.

(MTI)

(Borítókép: Babos Tímea a román Ana Bogdan ellen játszik a francia nyílt teniszbajnokság női egyesének első fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2020. szeptember 29-én. Fotó: MTI/EPA/Yoan Valat.)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!