Kitört a Fociláz a SPAR-ban! 3 millió nyerő sorsjegy! (x)

2024. június 10-től indul és június 23-ig tart a SPAR Fociláz promóciója, amelynek keretében 5 ezer forint feletti vásárlás esetén sorsjegyet kapsz – ráadásul olyat, amivel mindenképpen nyersz!

Országos bortesztet indít a SPAR, a te véleményed is számít! (x)

A SPAR a Budapest Borfesztivál főtámogatójaként is népszerűsíti a magyar borokat, borászokat. A cég az elmúlt évben több mint 11,5 millió palack bort értékesített.

Merész változás a Pepsinél (x)

A Pepsi 125 éves fennállását egy új, mégis sokak számára ismerős logóval ünnepelte, amelyet elsőként tavaly Észak-Amerikában, 2024 tavaszán pedig világszerte is bemutattak.

Már a szerkezetépítési munkálatoknál tart az új hazai Rossmann bázis (x)

A legmodernebb igényeket kielégítő, 28000 négyzetméteres félautomata csarnokot és a hozzá tartozó 4000 négyzetméteres irodaközpontot magába foglaló komplexum megépítését év elején jelentették be.

A SPAR család sikerének titka a generációk együttműködése (x)

A SPAR igyekszik támogatást adni minden szociálisan nehéz helyzetbe került munkavállalójának. Minden esetben segíti őket, legyen szó balesetről, halálesetről, vagy bármilyen más jellegű problémáról.

A vállalat, ahol a nők minden élethelyzetben támogatást kapnak (x)

A Tescóban a dolgozók és a vásárlók többsége is nő, az áruház rugalmas foglalkoztatással, menopauzaprogrammal, ingyen higiéniai termékekkel támogatja női dolgozóit és most vevőit is.

A pályaválasztás az első nagy döntés: hogyan segítsünk gyermekünknek? (x)

A legtöbb középiskolás teljesen tanácstalan, amikor a karrierterveiről kérdezik.

Egészséges Budapest: a demencia- és a melanómaszűrés a legnépszerűbb (x)

Hét nap alatt mintegy kilencezer vizsgálatot végeztek el azok a szűrőbuszok, amelyek az Egészséges Budapest program keretén belül járják a fővárost.

Ma még rendelkezhetsz adód 1%-áról: adj egy percet, hogy meggyőzzelek! (x)

5. okot is mondok, hogy a TASZ-nak ajánld az 1%-od.

Már közel 140 ORLEN-töltőállomáson tankolhatunk országszerte (x)

Annak érdekében, hogy a magyar vásárlók számára is biztosítsák azokat a szolgáltatásokat, amelyeket számos egyéb országban hamar megszerettek az autósok.

Kövess minket Facebookon is!