Johnny Depp is beadja a fellebbezését az Amber Hearddel folytatott perének ítélete ellen

2022. július 23. – 12:43

Másolás

Vágólapra másolva

Johnny Depp ügyvédi csapata fellebbezést nyújtott be az Amber Heard-del folytatott rágalmazási per ítélete iránt. Mindezt egy nappal azután, hogy Heard szintén fellebbezést nyújtott be – írja a Guardian.

Heard azután nyújtotta be a fellebbezést, hogy az ügyvédei július elején kérték a bíróságtól, hogy helyezzék hatályon kívül az ítéletet, és a bíróság vagy ejtse az ügyet, vagy rendeljen el új tárgyalást. A kérelmét elutasították, de fellebbezésre még volt lehetőség.

"Úgy gondoljuk, hogy a bíróság olyan hibákat követett el, amelyek megakadályozták az első alkotmánykiegészítéssel összhangban lévő igazságos és tisztességes ítéletet". Ezért fellebbezünk az ítélet ellen. Bár tisztában vagyunk vele, hogy a mai bejelentés feltüzeli majd a Twittert, vannak lépések, amelyeket meg kell tennünk a méltányosság és az igazságosság biztosítása érdekében" – mondta Heard szóvivője a beadvány benyújtása után.

Heardöt és Deppet is felelősnek találták rágalmazásért az egymás elleni perben a múlt hónapban, de az esküdtszék Deppnek 15 millió dolláros kártérítést ítélt meg, Heardnek viszont csak 2 millió dollárt. (A kártérítés mértékét egyébként később módosították, mivel a büntető kártérítés törvényi maximuma a pernek helyet adó Virginia államban 350 ezer dollár. Az eredeti ítéletben 10 millió dolláros kártérítés és 5 milliós büntető kártérítés járt Deppnek, ez a teljes összeget nézve 10,35 millió dollárra módosult.)

A két fél közösségi médiában nagy figyelmet kapó peréről ide és ide kattintva olvashat bővebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!