Imane Helif is feltűnt a milánói divathéten

2024. szeptember 23. – 15:08

Másolás

Vágólapra másolva

Imane Helif, az olimpiai bajnok ökölvívó a Bottega Veneta jövő nyári kollekciójának bemutatóján bukkant fel. Az algériai bokszoló Instagramon posztolt az eseményről, amelyen több sztár is megjelent.

A milánói divathéten Julianne Moore és A$AP Rocky is részt vett, Helif az Instagramon megosztott fotóin velük látható. A bokszoló augusztusban még egy videóban mutatta meg, milyen az, ha a ringen kívül sminket és fülbevalót visel.

Imane Helif nemi hovatartozása volt a párizsi olimpia egyik legmegosztóbb témája. Az algériai ökölvívó egyike volt annak a két női bokszolónak, akiket a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (IBA) nemi tesztekre hivatkozva kizárt a 2023-as világbajnokságról. A hivatalos orvosi állásfoglalást senki sem látta, csak az IBA orosz elnöke hivatkozott rá, és hivatalosan annyit közöltek a tesztekről, hogy nem tesztoszteronszintet mértek, hanem „elkülönült és elismert vizsgálatot” folytattak.

Helif még augusztusban beperelte az X (korábban Twitter) közösségimédia-platformot internetes zaklatás miatt. A bokszoló és ügyvédje azért a felületet nevezte meg a keresetben, mert így minden érintett ellen nyomozhat a párizsi ügyészség. Többek között a Harry Potter-könyveket jegyző J. K. Rowling és Elon Musk neve is szerepel az anyagban, és Donald Trump posztjait is megvizsgálhatják.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!