Kamala Harris beszélni fog a demokraták legnagyobb adományozóival

2024. július 19. – 22:39

Másolás

Vágólapra másolva

Bár több nagy demokrata adományozó, köztük a Disney örököse, Abigail Disney is Biden elnökjelölti visszalépését szabta meg a pénzügyi támogatása folytatásaként, Joe Biden jövő héten folytatni szeretné a kampánykörútját. Mindezek mellett Kamala Harris alelnök, akit többen is szívesen látnának elnökjelöltként pénteken beszélni tervez a demokraták legnagyobb adományozóival – írja a The New York Times.

A lap egy, a hívásról értesült forrástól úgy tudja, hogy a hívást Harris állítólag Biden vezető tanácsadóinak közvetlen kérésére végzi majd el. Azt egyelőre nem tudni, hogy Harris milyen üzenetet szándékozik átadni az adományozói hálózatnak a 30 perces, rövid határidővel szervezett telefonbeszélgetésen.

Joe Biden a 2024-es elnökválasztási kampány első vitáján nem erősítette meg a szavazók belé vetett bizalmát, még a saját elmondása szerint is majdnem elaludt. Emiatt már több donor, sőt, még a New York Times szerkesztősége is arra kérte, hogy lépjen vissza. Azóta már George Clooney is erre biztatta az elnököt.

Az amerikai választási műsorunk, az Elektor második adásában mi is foglalkoztunk a kialakult helyzettel, főleg azután, hogy a Donald Trump elleni merénylet utóhatásai hogyan növelték még inkább Trump esélyeit.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!